Baton proteinowy o smaku waniliowym w białej polewie* szkoła - Opis produktu
SKŁADNIKImieszanka białkowa 29 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białka SERWATKOWEGO i MLEKA), syrop glukozowo-fruktozowy, biała powłoka 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, shea w zmiennych proporcjach), SERWATKA w proszku (z MLEKA), odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], olej rzepakowy, oligofruktoza (błonnik), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, wiórki kokosowe, płatki SOJOWE, rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat waniliowy, aromat.OPISPyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości.Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1826 kJ / 436 kcalTłuszcz: 20 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,5 gWęglowodany: 35 gw tym cukry: 19 gBłonnik: 6,1 gBiałko: 26 gSól: 0,26 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.SZCZEGÓŁY PRODUKTUBEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKIPRODUCENT (marka): MAXSPORT (batony, kremy, makarony)PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: Max Sport, Mlynské Luhy 76/A, Bratislava 821 05KRAJ PRODUCENTA: SłowacjaInformacje dotyczące bezpieczeństwaAlergeny – Sprawdź skład produktu pod kątem alergenów występujących w produkcie, które mogą wywołać reakcje alergiczne u niektórych osób. Jeśli masz alergie,na któryś ze składników lepiej unikać tego produktu.Przechowywanie – Trzymaj baton w suchym, chłodnym miejscu, aby zachować świeżość i zapobiec zepsuciu. Unikaj wystawiania go na działanie wilgoci lub wysokiej temperatury, co może zmienić jego konsystencję i smak.Dzieci – Zawsze należy uważać przy podawaniu batona dzieciom, zwłaszcza ze względu na twardą teksturę, która może stanowić ryzyko zadławienia, zwłaszcza jeśli dziecko nie jest wystarczająco duże, by radzić sobie z taką przekąską.ProducentMAXSPORTBAULI SLOVAKIA & CZECH REPUBLIC s.r.o., Mlynské Luhy 76/A 821 05 BratislavaSłowacjasales@maxsport.skDytrybutorBio Planet S.A.Wilkowa Wieś 705-084 Leszno, Polskainfo@bioplanet.pl