Bydyń proteinowy instant czekolada 40g *- Celiko - Opis produktu
SKŁADNIKI
cukier, skrobia ziemniaczana, MLEKO odtłuszczone w proszku, koncentrat białek MLECZNYCH w proszku (19 %), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (5 %), maltodekstryna, aromat.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1.Do kubka wlej 180 ml wrzącej wody.
2.Zawartość torebki wsyp powoli do kubka cały czas energicznie mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji
3.Odczekaj około 2 minut do zgęstnienia i gotowe.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1502 kJ / 354 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 42 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 22 g
Sól: 0,37 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
INFORMACJE DOT. BEZPIECZEŃSTWA
Nie zostawiać dzieci bez opieki podczas jedzenia. Budyń należy przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, z dala od światła, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie spożywać w przypadku alergii na jakikolwiek składnik produktu.
Produkt spożywać bezpośrednio po przygotowaniu.
Podawać w odpowiedniej temperaturze niewelując ryzyko poparzenia.
PRODUCENT
Celiko S.A.
ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
tel. 61 8712 700
frupp@frupp.pl